Vučić prisustvovao početku radova na rekonstrukciji i dogradnji Opšte bolnice "Novi Pazar"

|   Info
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Novom Pazaru da nije došao da se dodvorava, jer zna da će teško da osvoji srca Bošnjaka, nešto zbog sopstvenih izjava u prošlom periodu, a nešto zbog laži koje se o njemu izriču.
Foto: FoNet/Instagram predsednika Srbije

 

Izvor: FoNet

Došao sam da kažem šta sam ostvario, koliko autoputeva, pruga bolnica. To je rezultat koji, nadam se, nećete moći da negirate, rekao je Vučić na svečanosti obeležavanja početka radova na rekonstrukciji i dogradnji Opšte bolnice "Novi Pazar".

On je napomenuo da zna da kod Bošnjaka u Novom Pazaru postoji sumnja da će neko da ih izigra zbog nečega, poput obećanja o novoj bolnici, koja će prerasti u Kliničko-bolnički centar, i obećao da će, umesto za predviđene četiri godine, biti završena za 2,5.

Uloženo je 44 miliona evra samo u ovaj medicinski objekat, plus još najmanje 20 miliona u opremu, precizirao je Vučić.

Prema njegovim rečima, od 1945. godine se, u vreme socijalizma, na Sandžaku radilo mnogo toga, "ali nikad kao do sada u Novom Pazaru i Sjenici", dok će u Tutinu ta aktivnost morati da se pojača.

Vučić je najavio da će država povećati transfer sredstava iz budžeta Novom Pazaru, tako da će moći više da se potroši na lokalnom nivou, a da će da se vidi sa Vojskom Srbije oko zemljišta za budući stadion u tom gradu.

Sada Novi Pazar dobija tri-četiri puta više novca od države, nego što daje državi kroz poreze, dodao je Vučić.

Foto: FoNet/Senad Župljanin

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar