Vučić: Napad na premijerku sramotan

|   Info
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da ne može da dozvoli da neko kaže da će vešati žene.
Foto: Fonet

 

Izvor: Beta

On je ocenio i da je sramota da niko, "pa čak ni oni čija je to dužnost iz raznih tela za ravnopravnost", nije zaštitio premijerku Anu Brnabić od uvreda i pretnji.

Komentarišući pretnje vešanjem koje je poslanik Dveri Srđan Nogo uputio njemu i Ani Brnabić, Vučić je kazao da nema problem s tim da neko njemu preti ali da ne može da dozvoli da neko preti ženama.


Taj nikoga neće moći da veša, niti će onaj drugi moći nekoga da siluje jer ih jedan prost razlog ometa u svemu tome a to je da ih narod neće. Moraćemo ozbiljno da se suočimo sa tim pretnjama ne u smislu obračuna, to je njihov način, već na naš način koji podrazumeva da još ozbiljnijom politikom pokažemo koliko je to besmisleno", kazao je Vučić novinarima u Beogradu.

Poslanik Dveri Srđan Nogo kazao je u jednoj emisiji na kanalu Jutjub (You tube) da predsednik i premijerka Srbije, Aleksandar Vučić i Ana Brnabić "treba da budu obešeni na Terazijama" ako je istina da je predsednica Vlade "već potpisala Dablinski sporazum sa EU" po kome kako je rekao, "Brisel Srbiji može isporučiti 1,2 miliona migranata".

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar