Vučić: Moj posao je da branim sve medije

|   Info
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će uvek braniti pristojnu i normalnu Srbiju i da je njegov posao da brani sve medije, bez obzira da li je to Informer ili N1.
Foto: Fonet

 

Izvor: Fonet

On je za Pink istako da se ne plaši što opozicioni lideri traže zatvaranje pojedinih medija i novinara, „jer naš narod zna ko dovodi investitore, a ko je zatvarao fabrike“. Zamislite da ja tužim sve medije, dodao je, koji su loše pisali i pričali o meni, ali ja time ne želim da se bavim, jer imam svoju pamet i savest.

„Pogledajte kompletnu strukutru bivše Demokratske stranke, svako je napravio svoju strančicu i sada su se kao ujedinili. Ako ste budućnost za Srbiju vi što ćete da vešate i silujete, to onda nije nada za pristojne ljude“, ocenio je Vučić.

Prema njegovim rečima, „Srbija lopovluka“ je izgubila 2012. godine i neće se više vratiti, jer, kako je naveo, opoziciji nije važna nikakva druga politika osim da se „dočepaju plena i državne kase“.

Vučić je poručio da Dragan Đilas, „koji je ukrao 25 miliona evra od 2007. do 2012. godine“, više ne može da krade, a Vuk Jeremić više nema novca iz Katara, pa im je zato potrebno „da se dočepaju vlasti“. Prema njegovim rečima, opoziciji je rešenje za Kosovo njegova nezavisnost i zato im smeta što se on bori da ne bude tako. Vučić je istakao da se više neće baviti ljudima iz opozicije, nego isključivo važnim političkim temama, „a građani valjda sve vide i čuju“.

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar