"Srbiji nisu potrebna braća, već prijatelji"

|   Info
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da Srbiji nisu potrebna braća, već prijatelji.
Foto: Fonet

 

Izvor: Tanjug

On je odgovarajući na molbu novinara da prokomentariše izjavu predsednice Hrvatske Kolinde Grabar Ktarović da su Hrvatska i Albanija braća po oružju, naglasio da to dovoljno govori o težini našeg položaja i koliko neki ne žele naš napredak.

“Čestitam na izjavi. Nama nisu potrebna braća, već prijatelji. Neka se bratime, mi ćemo da gledamo da napredujemo eknomski“, poručion je Vučić.

On je, u izjavi novinarima, posle prijema za mlade šahiste, kazao da, što se oružja tiče, neki moraju da žive u prošlosti.

“Koliko ih je izgubilo život za Hrvatsku ne zanima mene niti Srbiju. Ako neko misli da treba da me to posebno plaši, ne plaši me ni najmanje. Mi radimo svoj posao, da što više pametne dece imamo, koja gledaju u budućnost“, kazao je Vučić.

On je istakao da je uveren da, ako postoji svest da je politička veština dobijanje mogućeg, a ne ispunjavanje snova, Srbija ima budućnost.

Vučić je takođe "čestitao" pojedinim opozicionim predstavnicima na tome što su već podelili mandate, ali i naveo da postoji samo jedna sitnica u svemu tome, a to je da ne mogu da dobiju glasove građana.

Vučić je to rekao odgovarajući na pitanja novinara navodeći da vidi da su u delu opozicje podelili fotelje, ali da imaju taj problem što ne mogu da dobiju glasove.

"To je sitnica koja im nedostaje" rekao je Vučić i naznačio da se glasovi građana dobijaju na radu, marljivosti, borbi, posvećenosti...a ne u kafani”, rekao je on.

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar