Spremanje Kameničkog visa za prvomajske praznike

|   Život
Izletišta na teritoriji Gradske opštine Pantelej spremno će dočekati građane prvog maja. I ove godine zaposleni u toj opštini, zajedno sa javnim komunalnim predudzećima, očistili su i pripremili omiljena mesta na koja Nišlije izlaze za praznik rada.
Foto: televizija Kopernikus

 

Uobičajena slika pred Prvi maj na Kameničkom visu. Čišćenje, ali i uređenje prostora koje će u nedelju zaposesti izletnici. Radnici Gradske opštine Pantelej kancelarije su zamenili zelenilom, a kompjutere i kancelarijsku opremui kesama za smeće i priručnim alatom. Podrška je stigla i od Javno komunalnog preduzeća Medijana. Neki poslovi već su ranije završeni.

Pored Kameničkog visa za Prvomajski uranak biće spremni i Dabilo, Čegar i Gradac. Uz čišćenje, svuda je pokošena trava i uklonjeno polomljeno granje. U nedelju će izletnike na ovim lokacijama dočekati i prazne kese za sakupljanje smeća.

Dan kasnije ovde će opet doći radnici Medijane i sakupiti napunjene kese. Slično je bilo i prošle godine, kada su građani sami sakupili gotovo sav otpad. A ko bude želeo da se bavi sportom na Kaminičkom visu moćiće da isproba i nove koševe, koje su postavili radnici Parking serivisa.