Sajam zapošljavanja i profesionalne orijentacije na Filozofskom fakultetu u Nišu

|   Info
Filozofski fakultet u Nišu organizuje prvi Sajam zapošljavanja i profesionalne orijentacije u četvrtak, 6. aprila, od 10 do 15 sati u holu fakulteta.
Foto: televizija Kopernikus

 

“Cilj sajma je, prventstveno, povezivanje naših studenata sa potencijalnim poslodavcima, ali je otvoren za sve zainteresovane građane. Na sajmu će se predstaviti više od 20 kompanija, institucija i ustanova sa kojima Fakultet ima uspostavljenu saradnju i koje među zaposlenima imaju značajan broj naših svršenih studenata”, saopštili su organizatori.

Koncept Sajma predviđa predstavljanje poslodavaca i njihove ponude poslova i praksi u direktnom kontaktu sa posetiocima na štandovima, kao i edukativna predavanja i radionice.

Sa fakulteta poručuju da su se nakon uspešno realizovanog sajma profesionalne orijentacije „Moja frankofona karijera", koji je okupio frankofone poslodavce, odlučil za organizaciju sajma koji okuplja poslodavce za sve profile koje školuju, kako bi studentima završnih godina pomogli da stupe u direktan kontakt sa poslodavcima, uvide koje su im sve mogućnosti na tržištu rada, i da što lakše naprave prve korake u karijeri.

Organizatori poručuju da im je želja i da poslodavci uvide da studenti Filozofskog fakulteta, zbog koncepta studiranja i vannastavnih aktivnosti, imaju kompetencije, veštine, znanja i kvalitete za rad sa ljudima, rad u ljudskim resursima, kao i rad na liderskim i menadžerskim pozicijama.

 

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar