Hapšenje u Crnoj Gori, Srbiji i Albaniji po Interpolovim poternicama

|   Info
Crnogorska policija uhapsila je tri osobe po međunarodnim poternicama Interpola Beograd i Interpola Unmik, a u Srbiji je uhapšen muškarac iz Bara, po poternici podgoričkog Interpola, saopšteno iz Uprave policije Crne Gore. U Albaniji uhapšena 42-godišnja žena iz Vranja.

 

Izvor: Vijesti.me, RTS

Na graničnom prelazu Kula, na izlazu iz Crne Gore, uhapšen je G. B. (59) iz Srbije, a na osnovu međunarodne poternice koju je raspisao Interpola Beograd, piše crnogorski portal Vijesti.me.

Kako se navodi, za G. B. se traga zbog izdržavanja zatvorske kazne od četiri godine i devet meseci, na koju ga je osudio Viši sud u Vranju zbog proizvodnje, posedovanja i distribucije narkotika.

Po poternici beogradskog Interpola uhapšen je i S. A. (50), takođe iz Srbije, zbog izdržavanja zatvorske kazne od godinu dana – zbog krivičnog dela teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Po međunarodnoj poternici Interpola Unmnik, na graničnom prelazu Aerodrom Podgorica, uhapšena je Dž. B. (42) sa Kosova, za kojom se tragalo zbog izdržavanja zatvorske kazne od tri godine i šest meseci za razbojništvo.

U Srbiji je po međunarodnoj poternici podgoričkog Interpola uhapšen D. U. (31) iz Bara, za kojim se tragalo radi izdržavanja jednogodišnje kazne zatvora zbog krivičnog dela prevara.

Po poternici beogradskog Interpola, juče je bilo hapšenja i u Albaniji. O. P. (42) iz Vranja uhapšena je na prelazu Murićan sa albanske strane granice sa Crnom Gorom, u blizini Skadra, javlja Top channel iz Tirane.

O. P. se na Interpolovoj poternici nalazi od kada ju je u maju 2015. sud u Vranju osudio na tri godine zatvora.

O ekstradiciji će odlučivati Tužilaštvo Skadra.

 

 

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar