Domaći brendovi na Međunarodnom sajmu robnih marki u Amsterdamu

|   Info
Privredna komora Srbije (PKS) i Razvojna agencija Srbije (RAS) organizuju nastup 35 domaćih kompanija u okviru dva nacionalna štanda na Međunarodnom sajmu robnih marki "PLMA2024", koji će biti održan u Amsterdamu 28. i 29. maja.
Foto: televizija Kopernikus/Jovan Mirović

 

Izvor: FoNet

Na toj svetskoj sajamskoj manifestaciji Srbija se tradicionalno predstavlja pod sloganom „Vaše ime, naš kvalitet“ (Your name, our quality).

U okviru prehrambenog štanda, 28 firmi iz Srbije ponudiće široku paletu proizvoda od smrznutog voća i povrća, niskokaloričnih džemova i voćnih namaza, preko ovsenih kaša, sušenog i čokoladiranog voća i slatkiša do raznih vrsta testenina, namaza do gotovih supa, saopštila je PKS.

Proizvodni programi srpskih izlagača u neprehrambenoj hali promovisaće plastičnu ambalažu sa primenom u različitim industrijama, drvenu ambalažu, kozmetičke proizvode, kućnu hemiju, pribor za manikir, pedikir, negu lica.

Sajam PLMA Amsterdam okupiće oko 15.000 svetskih trgovaca, koji predstavljaju supermarkete, hipermarkete, diskonte, robne kuće, apoteke kao i uvoznike, distributere, konsultante, agente za prodaju i stručnjake za ambalažu i dizajn, u cilju sagledavanja novih poslovnih ponuda, proizvoda i tehnoloških inovacija.

Prošle godine učestvovalo je više od 2.900 izlagača iz 70 zemalja, a Sajam je posetilo više od 14.000 stručnih posetilaca iz 120 zemalja.

 

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar