165 PACIJENATA U KOVID BOLNICI U SMEDEREVU

|   Info
Juče - 20 otpusta I isto toliko prijema, 6 osoba na respiratorima, tri pacijenta preminula u poslednja 24 sata. U Smederevu juče 120 novozaraženih,2363 od početka epidemije !

 

Na teritoriji Podunavskog okruga jučle je registrovano 217. Novoobolelih od korona virusa. Najviše je u Smederevu – 120, dok 55 novozaraženih ima Smederevska Palanka, a 42  Velika Plana. Od početka epidemije, u Smederevu su ukupno registrovana  2363 pacijenta zaražena   korona virusom.

Na teritoriji Braničevskog okruga  juče , najviše zaraženih očekivano u Požarevcu – 86, odnosno 1747 od počekta pandemije.

U smederevskoj opštoj bolnici Sveti Luka, koja posluje u sistemu kovid bolnica Srbije, juče je bilo 165 pacijenata.

  • Juče smo imali  po 20 prijema odnosno otpusta. – kaže za KCN istok televiziju, dr Nenad DJordjević, director kovid bolnice u Smederevu. -10 osoba je na kisoničkoj  potpori, od toga 6 na respiratorima, a 4 pacijenta sun a neinvazivnoj  ventilaciji.  Juče je bio miran dan, bez smrtnih slučajeva, ali  su popodne I noć  uzeli  strašan danak, jer sun am tri pacijenta, na žalost, preminula od posledica korona virusa. – kaže dr Nenad Djordjević.

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar