Vučić: Sam ću odgovarati svima na sednici parlamenta

|   Info
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da će sam odgovarati svima na sednici parlamenta o pregovaračkom procesu sa Prištinom, koja je zakazana za 2. februar, navodeći da mnogi na tu sednicu ne dolaze zbog odgovora, već zbog samopromocije.
Foto: televizija Kopernikus

 

Izvor: FoNet

Vučić je u video snimku, objavljenom na Instagramu, naveo da kada je vlast upoznata sa francusko-nemačkom inicijativom, na odgovoran i ozbiljan način ponudio parlamentarnim strankama da dođu na konsultacije da im ukaže na sve činjenice i da pokušaju da zajednički pristupe rešavanju problema.

"Oni su rekli, ili bar najveći deo njih, nismo zainteresovani, mi hoćemo Skupštinu, hoćemo sebe da prikažemo, hoćemo političku pobedu, nismo toliko zainteresovani za Kosovo i Metohiju", rekao je Vučić.

On je dodao da je njegova obaveza da poštuje Skupštinu i da će doći na sednicu i sam odgovarati "svima vama znajući da ne dolazite zbog odgovora već zbog samopromocije".

"Onda ni to nije bilo dovoljno, pa ste pozvali stranačke simpatizere da vam pomognu. Nije problem, boriću se i pobedićemo svi kao Srbija, jer Srbiju ne možete da savladate", poručio je Vučić.

Na Instagramu Vučić je napisao i da "nije problem kada mnogo njih napada na jednoga, ali je problem kada mnogo njih traži pomoć drugih da se bore protiv tog jednoga".

"I te mnogo, i te pride, pobedićemo zajedno i pobedićemo kao Srbija", poručio je Vučić.

Komentari i odgovori

×

Ime je obavezno!

Enter valid name

Važeća email adresa je obavezna!

Enter valid email address

Komentar je obavezan!

* Ova polja su obavezna.

Objavite prvi komentar.