Težak poraz Đokovića (video)

|   Sport
Lorenco Sonego odigao je definitivno najbolji meč u karijeri u kome je prvom teniseru sveta prepustio svega tri gema - 6:2 i 6:1.
Foto: Fonet

Novak Đoković nije uspeo da izbori plasman u polufinale turnira u Beču. Šta više, doživeo je trežak poraz u četvrtfinalnu ovog takmičenja. Lorenco Sonego odigao je definitivno najbolji meč u karijeri u kome je prvom teniseru sveta prepustio svega tri gema - 6:2 i 6:1.

Nije Novak uopšte ličio na sebe činilo se da mu uopšte  nije do tenisa, dok je Italijan stizao gotovo svaku lopticu uz odličnu igru na servisu.

Nole je Izgubio je uvodna četiri gema, prelako prepustio dva servis-gema rivalu koji je u tom trenutku vodio sa 4:0, Đoković je porom dobio gemove u kojima je servirao, ali nije bio ni blizu brejka kojim bi se vratio u borbu za osvajanje prvog seta. 
Očekivala se reakcija najboljeg na svetu, ali je nije bilo ni na vidiku. Sonego je nastavio svoju nestvarnu serijiru i sa još dva brejka stigao do definitivno najvećeg trijumfa u karijeri.  

Podsetimo, Nole je ostvario cilj u ovoj godini obezbedivši prvo mesto na kraju sezone u kojoj ga još očekuje nastup na Završnom mastersu u Londonu.