Ronaldov novi golgeterski podvig i zanimljiv poziv iz Meksika

|   Sport
Fudbaler Juventusa je tokom dosadašnje karijere upisao mnoge rekorde, a u najnovijem slučaju se izjednačio na jednoj listi golgetera. Međutim, ovo nije jedina aktuelna zanimljivost vezana za Ronalda.
Foto: Fonet

Kristijano Ronaldo je nastavio da pomera granice. Fudbaler Juventusa je tokom dosadašnje karijere upisao mnoge rekorde, a u najnovijem slučaju se izjednačio na jednoj listi golgetera, na kojoj je između ostalog i jedan golman – čuveni Hans-Jorg But.
Naime, Ronaldo je postao j tek treći igrač koji je u tri različita kluba pogađao mrežu istog rivala u Ligi šampiona.
e pre nekoliko dana postigao dva gola protiv Liona u meču u kojem je "Stara dama" eliminisana iz ovogodišnjeg izdanja elitnog takmičenja.
Ronaldo je Olimpiku golove davao i dok je nosio dres Mančester junajteda i Real Madrida.
Pre njega, ovo je za rukom pošlo i Rudu Van Nistelroju, ali i golmanu Hansu Jorgu Butu.

Inače, ovo nije jedina aktuelna zanimljivost vezana za Ronalda. Naime, Meksička Kojotes Tlaksala na zanimljiv način dospeo je u centar pažnje svetske fudbalske javnosti. Ovaj klub je je na društvenim mrežama predstavio novo pojačanje, ni manje ni više, nego – Kristijana Ronalda.

Sa slikom asa Juventusa u dresu Kojotesa, usledila je i poruka upućena njemu. Vidiš kako bi ti lepo stajao ovaj dres? Reci Juventusu da odgovori na naš poziv", napisali su iz Kojotesa. 
 

FOTO: INSTAGRAM / SCREENSHOT