Predstavljeni prvi viber stikeri za grad Niš "Idemooo Niš"

|   Infotehno
Niška start-ap kompanija JustStart je uz podršku kompanije Rakuten Viber kreirala prve stikere sa motivima Niša za komunikaciju u okviru aplikacije Viber.
Foto: JustStart - promo

 

Stikeri su zasnovani na specifičnostima grada Niša, sa dozom karakterističnog humora i predstavljaju jedinstvenost govora, ljudi i lokacija po kojima je Niš nadaleko poznat, poručuju iz JustStart-a.

“Popularni motivi najvećeg grada juga Srbije poput Niške tvrđave, Spomen-parka Bubanj, spomenika posvećenom Stevanu Sremcu i Natalijine ramonde ovekovečeni su u ovim simpatičnim stikerima, koji će na način srodan jedinstvenom duhu i šarmu Niša i njegovih građana oplemeniti i ulepšati komunikaciju na najpopularnijoj aplikaciji za razmenu poruka našeg regiona”, kažu autori stikera i dodaju da je paket stikera pod nazivom “Idemooo Niš” besplatan za preuzimanje i da se može preuzeti na linku: https://stickers.viber.com/pages/city-and-me-nis ili putem pretrage Stiker Marketa na Viber aplikaciji.

Svi korisnici Vibera koji budu besplatno preuzeli ovaj stiker paket postaće korisnici i prvog čet-bota za jedan grad u Srbiji na aplikaciji Viber - City&Me – digitalnog virtuelnog pomoćnika koji ima za cilj da građanima Niša i njegovim posetiocima omogući da lako i na intuitivan način na jednom mestu dobiju informacije kao što su red vožnje, servisne informacije o snabdevanju vodom, strujom ili grejanjem, lokacija sa mestima za reciklažu, najnovije i COVID-19 vesti, kao i kviz sa pitanjima o Nišu. Takođe, City&Me čet-bot pruža korisnicima i mogućnost interakcije kroz glasanje i pregled rezultata po svim važnim temama i pitanjima koje se tiču grada Niša i njegovih građana i gostiju.

City&Me čet-botu, koji aktivno koristi više od 15000 stanovnika Niša, se može pristupiti preko linka https://chats.viber.com/city-and-me i besplatan je za korišćenje.

Foto: JustStart - promo

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar