Posle Totenhema, Zvezda igra u Ivanjici

|   Sport
Trener Zvezde Vladan Milojević je podsetio da su poslednji meč na evropskoj sceni završili sa devetoricom na terenu i da sada moraju da vode računa o zdravlju igrača, kako bi svi bili spremni za težak raspored koji ih očekuje. Utakmica sa ekipom Javora igra se u nedelju od 14.30h.
Foto: FK Crvena zvezda

 

U nastavku fudbalskog prvenstva Srbije Crvena zvezda gostuje Javoru u Ivanjici. Fudbaleri trenera Vladana Milojevića još se oporavljaju od utakmice sa Totenhemom u Ligi šampiona, a u stručnom štabu kažu da su neki od njih još uvek pod znakom pitanja.

Trener Milojević je podsetio da su poslednji meč na evropskoj sceni završili sa devetoricom na terenu i da sada moraju da vode računa o zdravlju igrača, kako bi svi bili spremni za težak raspored koji ih očekuje.

Javor je opisao kao borbenu ekipu koja ume da igra strpljivo i koja u poslednje vreme beleži dobre rezultate.

"Očekuje nas veoma teška utakmica. Dolazimo u goste ekipi koja igra sjajno u poslednje vreme. Borbeni su, čvrsti i igraju vrlo strpljivo. Napravili su dobre rezultate i pokazuju da imaju odličan karakter. Pohvalio bih i stručni štab Javora koji radi sjajan posao. Oni su lokal patriotska ekipa i takva im je i publika. To je klub u kom sam napravio prve seniorske korake kao trener i zahvalan sam im na pruženoj prilici. Imaćemo vrlo težak zadatak. Želim da bude sjajna utakmica, da sve prođe u najboljem redu i da napravimo spektakl u Ivanjici", izjavio je Zvezdin trener.

Utakmica se igra u nedelju od 14.30h na stadionu u Ivanjici.