Oproštajni meč za Dejana Milojevića

|   Sport
Kako je saopšteno iz kluba Mega Bemax, oproštajni meč pod nazivom "Deki ciao" organizovaće se 11. juna, a na terenu će biti dve ekipe. Tim „Mega Bemax“ će sa klupe predvoditi novi trener Mege Vladimir Jovanović. Ekipu „Deki Ciao“ sa klupe će predvoditi Dejan Milojević, a za njega će igrati bivši igrači Mege koje je trenirao, a koje će predvoditi Rade Zagorac, Ognjen Jaramaz, Novica Veličković, Nemanja Dangubić, Nikola Ivanović i drugi.
Foto: KK Mega Bemax/Ivica Veselinov

 

Trener Dejan Milojević je ostavio veliki trag tokom angažovanja u Megi, zbog čega je klub odlučio da se od njega oprosti specijalnom revijalnom utakmicom.

Kako je saopšteno iz kluba Mega Bemax, oproštajni meč pod nazivom "Deki ciao" organizovaće se 11. juna, a na terenu će biti dve ekipe.
Tim „Mega Bemax“ će sa klupe predvoditi novi trener Mege Vladimir Jovanović. Ekipu „Deki Ciao“ sa klupe će predvoditi Dejan Milojević, a za njega će igrati bivši igrači Mege koje je trenirao, a koje će predvoditi Rade Zagorac, Ognjen Jaramaz, Novica Veličković, Nemanja Dangubić, Nikola Ivanović i drugi.

Oproštajna utakmica biće organizovana u četvrtak 11. juna u hali Mega Factory u Beogradu sa početkom programa u 20:00 časova s tim što će se organizovati i direktan prenos meča na televiziji.