Odluka LEN-a remeti planove Filipovića

|   Sport
Kapiten vaterpolo reprezentacije Srbije je posle nedavnog odlaska iz Pro Reka istakao da je željan novih okršaja i trofeja na velikoj sceni i ostaje da se vidi da li će ova odluka LEN-a uticati na njegov dolazak u redove šampiona Evrope iz 2017. godine.
Foto: YouTube printscreen


Srpski vaterpolista Filip Krajinović se ovih dana pominje kao veliko pojačanje Solnoka, međutim najnovije odluke oz vrha Evropske plivačke federacije mogle bi da ugroze realizaciju ovog transfera.
Naime,  mađarski klub se nije našao među 10 timova koji su dobili pozivnicu LEN-a za nastup u Ligi šampiona naredne sezone. 
Format elitnog takmičenja je skraćen sa 16 na 12, pa je samim tim i broj ekipa sa specijalnim pozivnicama smanjen. 
Filipović je posle nedavnog odlaska iz Pro Reka istakao da je željan novih okršaja i trofeja na velikoj sceni i ostaje da se vidi da li će ova odluka LEN-a uticati na njegov dolazak u redove šampiona Evrope iz 2017. godine.
Podsetimo,  kapiten vaterpolo reprezentacije Srbije je posle šest odigranih sezona u nizu, a devet ukupno napustio je redove italijanskog velikana. Njemu je na kraju ove sezone istekao ugovor, a još ranije je dogovoreno da iskusni vatepolista postane slobodan u izboru nove sredine.