Milošević: Imamo problem na gostovanjima, ali sve zavisi od nas (video)

|   Sport
Crno-bele očekuje duel sa motivisanm Radnikom, a preme rečima trenera crno-beli Sava Miloševića naredni rival može da napravi probelm bilo kojoj ekipi.
Foto: YouTube printscreen

Fudbaleri Partizana će naredni superligaški okršaj imati u Surdulici. Crno-bele očekuje duel sa motivisanm Radnikom, a preme rečima trenera crno-beli Sava Miloševića naredni rival može da napravi probelm bilo kojoj ekipi.

– Radnik je dobro počeo sezonu protiv Voždovca, a onda je doživeo dva poraza u utakmicama u kojima je imao dobar rezultat do pred sam kraj. To govori da nas čeka protivnik koji je u stanju da napravi problem bilo kome. Mi jesmo dobijali utakmice u Surdulici poslednjih godina, ali nikada nije bilo lako. Ako naš voljni momenat ne bude kao protiv Javora na poslednjoj utakmici opet ćemo imati problem, rekao je Milošević

Partizan je u pobedom nad Javorom u minulom kolu uspeo da stabilizuje redove posle turbulentnog starta sezone. Ipaka, Milošević napominje da njegova ekipa i dalje ima probleme kada igra na gostovanjima, ali je podvukao da će u narednom susretu dosta toga zavisiti od crno-belih. 

Sve će zavisiti od nas, kao i na svim utakmicama u našoj ligi, ali na gostujućim terenima protiv ekipa koje se brane u zoni imamo problem da rešimo mečeve na vreme, rekao je stratetg crno-belih.

Trener Miloševič je istako jednu pozitivnu vest pred duel sa tradicionlano neugadonim domaćinom.

Dobra vest je da su praktično svi spremni za sutrašnju utakmicu sa malom rezervom kada je u pitanju Lazar Marković. On će putovati sa ekipom, a tamo ćemo videti da li ćemo ga koristiti. Oporavak od povrede nakon Kruševca ide dobro i on je veoma blizu povratka na teren, rekao je Milošević pred ovaj duel.


Duel četvrtog kola Superlige Srbije između Radnika I Partizana igra se u subotu od 19 časova u Surdulici.